Доставка и плащане

1. След като в  www.vieeco.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната сис-тема на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронната му поща за успешно приетата поръчка.
1.2. Доставка се прави само на потвърдени поръчки. Доставка се извършва в рамките на до 3 работни дни след датата на потвърждаване на поръчката, освен ако потребителят не е уведомен за друг срок лично от служител на фирмата.
1.3. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.
1.4. Доставчикът използва за доставки куриерска фирма Speedy и Econt като обичайни-те часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.
1.5. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка.
1.6. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Speedy или Econt в съответния град.
1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоче-ния адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Speedy или Econt да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задъл-жението да изпълни заявената доставка. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
1.8. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши:
1.8.1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;
1.8.2. Чрез Pay Pal
1.9. За всяка поръчана стока Потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя по усмотрение на Доставчика.  
1.10. Всички цени са в български лева (BGN), с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка. Потребител, желаещ да заплати цената в чуждестранна валута по смисъла на Валутния закон, предприема действия по уговаряне с Представител на Доставчика за изчисляването на точния размер на цената на заявената стока в съответната чуждестранна валутa.
1.11. Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските, куриерските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка.
2.Доставката на продукти с обща стойност над 150 лв. е за сметка на VIEECO.COM