THE COLLAGEN ELIXIR

105.00 лв.
Производител: WelleCo
Код на продукта: THE COLLAGEN ELIXIR
Наличност: Out Of Stock

THE COLLAGEN ELIXIR

Бионаличен прах с морски колаген, който насърчава хидратирана, ревитализирана кожа и здрава коса и нокти.


ПРЕДИМСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колагеновият еликсир е смес, която съдържа най-висока доза колаген от диво уловена риба, без рибен вкус. Морският колаген с устойчиви източници работи в синергия с витамин С, хиалуронова киселина, силициев диоксид и храносмилателни ензими за мощна формула, която поддържа блестяща кожа, силни нокти, гъста коса и здраво тяло.

Създаден със свежа смес от мощни съставки за усилване на ползите от подхранването на кожата:

  • Бионаличен, устойчив морски колаген от кожата на 100% диво уловена риба в Северния Тих океан.
  • Без вкус за добавяне безпроблемно в топли или студени напитки
  • Включва храносмилателни ензими за подобряване на усвояването на колаген
  • Подпомага хидратацията и еластичността на кожата
  • Поддържа целостта и структурата на кожата
  • Формулиран с уникален, естествен розов цвят от богато на антиоксиданти цвекло.

    Non-GMO | Dairy free | Gluten free | No artificial colours | No added sugarНАЧИН НА УПОТРЕБА

Смесете 2 равни метрични чаени лъжички (4 g) с 200 ml вода или в напитка по ваш избор. Винаги използвайте суха лъжица и консумирайте в рамките на 60 дни след отваряне.


ВАЖНО:

* Не превишавайте препоръчителния дневен прием.
* Консултирайте се с Вашия лекар, ако кърмите, ако сте бременна, планирате да забременеете или приемате предписани лекарства.
* Хранителните добавки са предназначени за допълване на диетата и не трябва да се използват като заместител на балансираната диета и здравословния начин на живот.
* Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.
Хранителна добавка.

Съхранение: Да се съхранява под 25ºC на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина и недостъпно за малки деца. Не използвайте, ако уплътнението на капака липсва или е счупено. Без добавен глутен, яйца, млечни продукти, лактоза, соя и ядки. Без изкуствени овкусители, оцветители или подсладители.

Всички наши формули са създадени, за да се наслаждавате заедно да приспособите вашето пътуване от красота през уелнес към вашите специфични нужди.


СЪСТАВКИ:

Гордо формулиран, смесен и опакован в Австралия. Ние доставяме само най-качествените местни и вносни съставки от нашите доверени доставчици.

Състав: хидролизирани колагенови пептиди (риба), екстракт от череша ацерола (Malpighia glabra), колоиден силициев диоксид, екстракт от цвекло, смес от храносмилателни ензими (бромелайн и папаин), хиалуронова киселина.

Съвет за алергии: вижте съставките с удебелен шрифт.

Колагеновият еликсир се произвежда устойчиво от рибена кожа, страничен продукт от хранителната и фуражната промишленост. Рибите не се ловят с цел за производство на колаген, в противен случай използваният страничен продукт би бил изхвърлен като хранителни отпадъци.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!