ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН vieeco.com

 
 

І. Определения, използвани в настоящите общи условия

 
1. "Потребител" е всеки, който е заредил в своя браузър онлайн уебстраницата vieeco.com
2. "Поръчка" е индивидуалната заявка от съответния потребител през неговия личен профил за закупуване на стоки, заявка за покупка на стоки по телефона, заявка изпра-тена по електронна поща
3. "Услуги" са всички действия, осъществявани от ‘'РЕЯ84ЛТД'' ООД при и/или по повод предлагането, продажбата и доставянето на стоки от този електронен магазин.
4. „Електронен магазин” – настоящият уеб сайт vieeco.com, който предлага чрез електронна търговия изцяло натурална био храна на прах.
 

ІІ. Собственик, авторски права

 
1. Съгласно ЗЗП ви предоставяме следната информация:
1.1. Собственик на електронния магазин vieeco.com  e фирма РЕЯ84ЛТД ООД Варна 9000, ул.Черни връх 10, ЕИК 204251062,  info@vieeco.com
1.2. Основните характеристики на продуктите са описани в страницата за представяне на съответния продукт.
1.3. Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт в български левове. Всички цени, посочени в този сайт, са с включен ДДС и не включват цена за доставка. Цените за доставка са посочени отделно и представляват сумата за доставка на конкретната куриерска фирма.
1.4. При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.


III. Условия за ползване на електронния магазин.


1. Разглеждането на електронния магазин Vieeco е напълно свободно и дос-тъпно от всички точки на света.
2. vieeco.com е уеб сайт за електронна търговия, в който се предлагат стоки за закупуване от крайни потребители. Потребителите могат да ползват информацията, публикувана в сайта само за лична употреба с нетърговска цел. Не се позволява съ-държанието на сайта да се променя, копира, разпространява, прехвърля или да се манипулира по какъвто и да е било друг начин.
3. За да се пазарува от електронния магазин vieeco.com , е необходима регистра-ция с парола и електронна поща (e-mail). Регистрирането е напълно безплатно и става като се попълни формата за регистрация. При регистрацията Потребителят трябва да посочи e-mail и парола, три имена и адреси за доставка.
4. Пазаруване без регистрация. Информацията за поръчката съдържа изброяване на поръчаните продукти, имената на клиента, телефон за връзка и адрес за доставка. При покупка без регистрация се изисква приемане на настоящите Условия при всяка поръчка
5. Поръчка, направена по телефона. Информацията за поръчката съдържа изброяване на поръчаните продукти, имената на клиента, телефон за връзка и адрес за доставка. За поръчки по телефона е единствено възможен метод на заплащане на стоките чрез наложен платеж.
6. Данни на Потребителя – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на стока, адрес за кореспонденция, телефон за връзка, актуален e-mail, които Потребителите доброволно и по собствено желание предоставят при своята регистрация в Vieeco са под закрилата на Закона за защита на личните данни. Тези данни на Потребителя се събират само, за да бъдат предадени на куриер и да бъде извършена доставка на избраната стока.

 

IV. Защита на личните данни

Ние зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и как тази информация се ползва. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и от най-отдолу на всяка страница на този сайт.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:
- помогнем при попълване на поръчка;
- информираме отностно продукти или услуги;
- да предоставим услуги и поддръжка;
- известим за нови услуги или други ползи;
- предоставим персонализирани промоционални оферти;
-    изберем съдържание което да Ви бъде показано.


V. Проблеми при изпълнение на поръчката

VIEECO.COM се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, но въпреки това изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятст-вано поради някоя от следните причини:
-Възможно е към момента на поръчката някой от продуктите да не е наличен. В такъв случай наш служител ще се свърже с вас в най-кратък срок за уточняване на детайлите.
-Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.